Klok 1 uur vooruit

Dit weekend, zaterdagnacht om 3u gaat de klok weer 1 uur vooruit. Voor de mensen die altijd even moeten nadenken of de klok dan 1 uur vooruit of achteruit moet, hierbij een handig ezelsbruggetje: Voorjaar = Vooruit.

Gelukkig wordt er mooi weer voorspeld, dus is het geen straf om 1 uur minder te kunnen slapen en lekker naar buiten te gaan.

TZ

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>