Zwangerschapsmarkt in Ziekenhuis Amstelland

ALAND ZKH Banner 500x500px 01Ben je zwanger en wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op de rest van je zwangerschap? Kom dan morgen, donderdag 19 oktober samen met je partner naar de zwangerschapsmarkt in Ziekenhuis Amstelland. Wij, van Diëtistenpraktijk Renate de Schaap zijn daar ook aanwezig om al je voedingsvragen te beantwoorden. Tijdens je zwangerschap is het natuurlijk algemeen bekend dat het van belang is dat je zo gezond mogelijk eet. Ook in de periode ervoor als je zwanger wilt worden en tijdens het geven van borstvoeding is het van belang om zo verantwoord mogelijk te eten. Wij kunnen je hierbij helpen en hebben een samenwerkingsverband met Ziekenhuis Amstelland.

Je bent morgen van 19.00 uur t/m met 21.30 uur van harte welkom in Ziekenhuis Amstelland, ontmoetingsruimte 1, 2 en 3.
Er is een gevarieerd programma met presentaties, rondleidingen door het Geboortecentrum en een vol marktplein met informatiekraampjes.

(RS)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>