19-9-2017: de dag van de Diëtist!

dieetblogHiep hier hoera, wij zijn jarig!

Het is weer zo ver, de dag van de Diëtist! Ieder jaar staat 19 september in het teken van de diëtist. De diëtetiek staat soms bekend als een stoffig beroep. Toch is dat in werkelijkheid niet zo. De diëtist houdt zich bezig met alle trends en wetenschappen rondom voeding en leefstijl. Dit houdt in dat wij meegaan met alle nieuwtjes en ons steeds meer blijven ontwikkelen.

De diëtist kan je helpen op allerlei vlakken helpen: van ziekte gerelateerde klachten, lekker in je vel zitten met gezonde voeding, voeding bij sport of tot het shapen van jouw ‘ideale’ lichaam. Ook helpen wij mensen van jong tot oud. Het maakt dus niet uit wie je bent of waar je hulp bij nodig hebt. Wij zoeken samen met jou naar de ideale leefstijl die bij je past.

Wil je graag wat hulp bij het behalen van jouw doelen? Dat is geen probleem, neem gerust contact met ons op!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>