Succesvol afvallen in 2017 met Totaal Fit

groente fietsWe zien het nu weer overal voorbijkomen op tv en de radio. Allerlei diëten die ons ‘gegarandeerd’ af laten vallen in het nieuwe jaar. Want ja, we willen ons allemaal aan ons goede voornemens houden en daar spelen deze bedrijven natuurlijk goed op in.

Wilt u nou echt definitief afvallen zonder dat bekende ‘jojo-effect’? Komt u dan naar de informatieavond van Totaal Fit op donderdag 12 januari om 19.30 uur bij CFF (Centrum voor fysiotherapie en fysiotraining) op Marquette 44 in Amsterdam Buitenveldert.

Totaal Fit is een multidisciplinair leefstijlprogramma waarbij wij u helpen om een gezond gewicht te behalen. Dit programma is een samenwerking tussen Diëtistenpraktijk Renate de Schaap,  CFF en FloresZ Zorggroep (arts en psycholoog).U volgt het programma samen met andere deelnemers, wij werken in kleine groepen van 6 tot 8 personen. Het programma bestaat uit individuele en groepssessies. Onze ervaring heeft ons ervan overtuigd dat het met elkaar volgen van ons programma vele voordelen heeft boven het zelfstandig starten van alleen een dieet. Je kunt elkaar in een groep motiveren, ervaringen met elkaar delen, samen naar mogelijke oplossingen zoeken, maar ook samen door moeilijke momenten heen komen. Bovendien is samen sporten gezellig en motiverend om te zien dat iedereen vooruit gaat.
Na deze intensieve 3 maanden kunt u meedoen met het nazorgtraject. Dit zijn 6 bijeenkomsten per jaar die afwisselend door de psycholoog en de diëtist worden verzorgd.

Kom dus vooral langs en profiteer van deze mooie kans om 2017 gelukkig en gezond te starten! Zien we u volgende week?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Succesvol afvallen in 2017 met Totaal Fit

  1. Karin

    Het Totaal Fit programma heeft mij erg goed geholpen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>