(Rood) alcoholvrij drankje

Laatst ging ik met een vriendin naar de bioscoop, daar was een ladies night georganiseerd. Daar kregen we ook een klein flesje met een rood drankje erin. Ik dacht eerst dat er alcohol in zat, maar dat bleek gelukkig niet zo te zijn, want ik drink geen alcohol als ik moet autorijden.

Het bleek te gaan om Jillz 0.0%, een alcoholvrije sparkling cider met raspberry (frambozen)smaak, geproduceerd door Heineken. Het smaakte lekker fris en toch ook een beetje zoet. Er bestaat ook een variant met 5% alcohol, maar de alcoholvrije variant bevat 40% minder calorieën. Per 100 ml bevat het 31 kcal. Een heel leuk idee voor tijdens de feestdagen dacht ik. Vooral de rode variant. Het is wel belangrijk om het koud te drinken. Er is ook een variant met appelsmaak, de original 0.0%. Deze bevat maar 29 kcal per 100 ml.

MB

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>