Vegetarische restaurantweek

De Vegetarische Restaurantweek vindt dit jaar plaats van 7 t/m 13 oktober.

Tijdens de Vegetarische Restaurantweek presenteren de beste restaurants van Nederland, de meest verrassende heerlijkheden uit hun vegetarische repertoire. Vooraanstaande chefs, gepassioneerd en gedreven, selecteren de fijnste ingrediënten voor de Vegetarische Restaurantweek. Bijzondere menu´s, bestaande uit drie, vier of zelfs vijf gangen, zijn speciaal ontwikkeld en bedacht voor deze restaurantweek en mogen met recht de titel ‘uitmuntend’ dragen.

Ieder deelnemend restaurant biedt minimaal twee vegetarische menu’s. Daarnaast is het goed om te weten dat de meeste deelnemende restaurants niet exclusief en uitsluitend vegetarisch zijn. De Vegetarische Restaurantweek is er juist om alle soorten restaurants hun creatieve vegetarische kunsten te laten zien en deze met fijnproevers te delen.

De Vegetariërsbond selecteert toprestaurants voor de Vegetarische Restaurantweek op basis van beoordelingen en aanbevelingen. Hierbij zijn vakspecialisten zoals chefs betrokken, maar ook culinair journalist Mac van Dinther (Volkskrant) heeft een vooraanstaande rol in dit keuzeproces. En niet te vergeten jullie, het grote publiek! Met jouw hulp is er gestemd op het meest favoriete vegetarische gerecht. De tien beste restaurants van Nederland werden daardoor geselecteerd.

Vanaf begin september is het mogelijk om via de site http://www.devegetarischerestaurantweek.nl/ online een tafel bij de deelnemende restaurants te reserveren.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>