Glutenvrije ijshoorntjes

In de recent geopende Talamini to go in Alphen aan den Rijn wordt glutenvrij ijs verkocht. “Ook mensen met een dieet moeten ijs kunnen eten.”

Veel soorten ijs zijn al zonder gluten, maar eigenaar Ricardo Talamini besloot zijn assortiment nu ook uit te breiden met glutenvrije hoorntjes. In Nederland kan 1 op de 100 mensen geen gluten verdragen. Talamini vindt daarom dat hij het niet kan maken om geen aanbod te hebben en om de ijsjes duurder te maken dan glutenrijke. “Wij hoeven onze klanten niet te straffen voor hun beperking. Een glutenvrij dieet is over het algemeen toch al duurder.” De ijssalon koopt de hoorntjes in Rome in. Ze kosten hem inkoop wel meer dan gewone. Per dag verkoopt Talamini zo’n één of twee glutenvrije ijsjes. “Vaak worden we gebeld of het echt klopt dat we glutenvrij aanbod hebben. Laatst kwam er een vrouw op af die al jarenlang geen ijshoorntje meer had gegeten. Dat vind ik mooi.”

Bron: http://www.outofhome-shops.nl

(MB)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Glutenvrije ijshoorntjes

  1. ed hardy günstig

    In Tuschinsky werd live een gastris bypass (maagverkleining) uitgezonden. Commentaar kwam van een chirurg in de zaal en televisiemaker Hanneke Groenteman vertelde over haar eigen ervaringen met de maagverkleining.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>