TV Programma over dieet op maat

In het wetenschapsprogramma ‘Focus’ zendt NTR de komende drie weken de reportages uit van BBC Horizon over waarom afvalpogingen van mensen zo vaak mislukken en waarom een ‘dieet op je biologische maat’ de meeste kans op succes biedt. De uitzendingen zijn op zondag op NPO2, om 19.15 uur. De vrijwilligers die aan het onderzoek meededen waren allemaal ‘overeters’. Ze werden ingedeeld in drie groepen. Ten eerste de ‘feasters‘, de mensen die maar blijven dooreten. In de tweede plaats de ‘cravers‘, die de hele tijd honger hebben. Tenslotte de ‘emotional eaters‘, die in stress of onplezierige situaties naar eten grijpen. De eerste uitzending was op 4 oktober, de andere zullen zijn op 11 en 18 oktober.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>