Stoptober: je kunt nog steeds meedoen!

De campagne `Stoptober`gaat vandaag van start. Je kunt nog steeds meedoen! Voor mensen die willen stoppen met roken, kunnen in de maand oktober meedoen, met steun van diverse media.

Rokers die willen meedoen met Stoptober kunnen zich inschrijven via www.stoptober.nl en kunnen gratis de Stoptober-app downloaden. Via de app krijg je dagelijks een persoonlijke aanmoedigingsbericht om het niet roken vol te houden. Ook geeft de app informatie over welke positieve lichamelijke gevolgen er zijn van het niet roken en hoeveel geld je bespaart. Het zijn allemaal bevestigingen die het besluit om 28 dagen te stoppen met roken te ondersteunen.

Tijdens je 28-daagse stoppoging krijg je ook voortdurend positieve prikkels vanuit de sociale media. Via Facebook en Twitter ontvangen deelnemers persoonlijke aanmoedigingen. Deze kunnen komen van mensen uit je eigen netwerk, maar ook van andere – bekende en onbekende – Nederlanders.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>