7 minuten gratis workout!

Ik las in een tijdschrift over een gratis app waarin je binnen 7 minuten een workout doet. Dat klonk interessant! Vooral omdat ik vaak cliënten heb, die zeggen geen tijd te hebben om te sporten, ben ik zelf ook wel nieuwsgierig. De recensies zijn positief.

De workout van 7 minuten is een wetenschappelijk ontwikkeld workoutprogramma. Het is eenvoudig en effectief. Het oefenprogramma is gepubliceerd in het toonaangevende research magazine ACSM en is populair geworden na publicatie in de NYT.

iphone-5-vector-thumb26599665

 

 

 

 

Onderzoekers hebben 12 oefeningen geselecteerd die gedurende 30 seconden worden gedaan, met 10 seconden pauze. Deze high-intensity training met weinig rustpauzes verhoogt het metabolisme en staat gelijk aan een workout van ruim een uur, maar duurt slechts 7 minuten! Daarbij: de oefeningen zijn eenvoudig te doen zonder enige apparatuur. Een workout voor overal en altijd! JE HEBT DUS GEEN EXCUSES MEER.

Dit is een App die je door het workoutproces begeleidt. Ook worden je resultaten bijgehouden en kun je uitkijken naar beloningen wanneer je met de workouts doorgaat.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>