Naast sojamelk nu ook hazelnootdrink en amandelmelk

Er zijn nu twee nieuwe plantaardige drinks van amandelen en hazelnoten in de supermarkten, te weten Alpro Amandelmelk en Alpro Hazelnootdrink. Dat is goed nieuws voor iedereen die zuivelvrij of lactosevrij wil eten. Het bedrijf Alpro staat met zijn merken Alpro en Provamel al 30 jaar bekend als een pionier in sojaproducten en wil met dit bredere gamma meer plantaardige keuze bieden.

Melk van amandelen en melk van hazelnoot

Alpro hecht veel belang aan een uitstekende smaak van zijn plantaardige producten die allemaal ontwikkeld worden op basis van uitgebreide consumenten-testen. “90% vindt onze amandelmelk en hazelnootdrink een attractief concept en voor 75% is de smaak zoals verwacht of zelfs beter”, besluit Bernard Deryckere. “De Alpro Amandelmelk heeft een subtiele, licht geroosterde smaak; de Alpro Hazelnootdrink heeft een zachte en romigere smaak.”

 

 

 

Ook het sojagamma wordt uitgebreid met nieuwe producten, zoals een variatie voor opklopbare slagroom Alpro Airy & Creamy met een lager vetgehalte dan traditionele slagroom en Alpro Fruity & Creamy, romige yoghurtvariaties met fruit.

Bron: http://www.alpro.com/nl/amandeldrink

MB

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Naast sojamelk nu ook hazelnootdrink en amandelmelk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>