Condoom met alcoholsmaak

De Condoomfabriek meent dat er onder de doelgroep ‘vraag naar is’ en dus introduceert het online bedrijfje op korte termijn condooms met de smaak van alcoholische dranken.
“Met deze nieuwe smaken snijdt het mes aan twee kanten”, verklaart Robin Weesie, CEO van de Condoomfabriek, over het idee.

Uit onderzoek zou namelijk gebleken zijn dat jongeren het niet ‘cool’ vinden om condooms te gebruiken. “Door te luisteren naar hun behoeften en in te spelen op de vraag naar vernieuwende producten, hopen we een positieve bijdrage te kunnen leveren in het bevorderen van condoomgebruik”, aldus Weesie.

Smaken
De fabrikant is inmiddels in gesprek met een aantal grote drankenproducenten om de namen en smaken voor de nieuwe condooms te bepalen. We vragen ons af welke smaken het gaan worden; zoet likeurtje of  gewoon bier? We zijn erg benieuwd. En zitten er dan nog calorieën in?

De condooms zijn het einde van dit jaar verkrijgbaar. Misschien een leuk cadeau voor onder de kerstboom?

Bron: http://www.nu.nl

(MB)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Condoom met alcoholsmaak

  1. Snoep gezond!

    Liever fruitig & gezond! :-) Dronken uit de kroeg en dan ook nog een naar bier ruikend geslachtsdeel? Ja…daar zal écht behoefte aan zijn! :-)

      /   Reply  / 
  2. Condooms

    ga ik proberen, condooms met alcohol helemaal goed!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>