Albert Heijn vergroot assortiment speciale dieetvoeding

38_glutenvrijOp 5 juli wordt er in de Albert Heijn winkels een nieuw schap geplaatst voor speciale voeding. Vijf nieuwe productgroepen worden aan het huidige assortiment toegevoegd: glutenvrije voeding, suikervrije voeding, natriumarme voeding, vezelrijke voeding en lactosevrije voeding.

De nieuwe schapindeling maakt het voor klanten met voedselallergie en -intolerantie makkelijker en sneller om boodschappen te doen. De vraag naar speciale voeding in een aparte schap is de laatste jaren gestegen, doordat steeds meer mensen een voedselallergie en -intolerantie hebben. De Albert Heijn wil met een nieuwe schap alle klanten van dienst zijn.

De volgende productgroepen worden uitgebreid:

Glutenvrije voeding: Het  glutenvrije assortiment bevat 40 producten. Er zullen 31 nieuwe producten worden toegevoegd aan het huidige assortiment, waaronder bloemmixen, broodsoorten, cereals, koeken en pasta’s.

Suikervrije voeding: Het suikervrije assortiment bevat producten van onder andere Zonnatura en Cereal. Er zullen 23 nieuwe producten worden toegevoegd aan het huidige assortiment, waaronder chocoladerepen en koeken.

Natriumarme voeding:Het natriumvrije assortiment bevat 26 producten. Er zullen 15 nieuwe producten worden toegevoegd aan het huidige assortiment, waaronder mayonaise, ketchup en verschillende potjes groente.

Vezelrijke voeding: Het vezelrijke assortiment bevat 13 producten. Er zullen 4 nieuwe producten worden toegevoegd aan het huidige assortiment, waaronder speculaas, peperkoek, zemelkoeken en mueslikoeken.

Lactosevrije voeding:Het lactosevrije zal met 4 producten worden uitgebreid met chocoladerepen en chocoladepasta.

Bron: http://www.voedingnu.nl

(MB)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Albert Heijn vergroot assortiment speciale dieetvoeding

  1. Angelique22

    Een goed alternatief voor roken zou de Elektrische sigaret kunnen zijn. Dit technische hoogstandje voelt net zoals een gewone sigaret, maar bevat slechts 16 chemicalen, inplaats van de 4000 in gebruikelijke sigaretten.
    Desalniettemin, is het veel veel goedkoper. Sinds ik het aan mijn vader heb gegeven op zijn verjaardag, bespaart hij zo een 100 Euro per maand. Hij zegt dat hij het erg fijn vindt dat hij zelf kan bepalen hoeveel nicotine hij inhaleert (De vullingen zijn in 0 t/m 16 mg nicotine verkrijgbaar)
    Mijn moeder is er ook heel blij mee, omdat de “rook” voornamelijk uit water-vocht bestaat, dus hoeft zij hem niet meer naar buiten te sturen elke keer als hij wilt roken haha. Je kan de E-cigarette bekijken op http://www.greensmoke.uk.com/disc10-18621 , deze link bevat 10% korting.
    Het basispakket kost rond de 80 Euro, maar de vullingen zijn meer dan 50% goedkoper, dus uiteindelijk bespaar je alleen maar geld. Ook is er een geld terug garantie van 1 maand als je niet tevreden bent. Probeer ze vandaag zou ik zeggen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>