Vanaf vandaag op tv:“Move that Body”

Vanaf maandag 8 juni kun je elke ochtend om 07.30 en 09.00 uur thuis meedoen met “Move That Body”, gepresenteerd door Carlos Lens. Een variant op “Nederland in Beweging”: Net5 gaat de concurrentie aan met omroep MAX. Per aflevering worden verschillende onderdelen van het lichaam getraind, met leuke oefeningen op energieke muziek. Op deze manier wordt een dagelijkse workout onderdeel van een gezonde lifestyle.

In elke aflevering worden er in 25 minuten verschillende onderdelen van het lichaam getraind. Dit gebeurt volgens een vast patroon: een goede warming up, vier verschillende oefeningen van gemiddeld 3,5 minuut en een cooling-down. Voor elke oefening toont Carlos de spiergroepen waaraan gewerkt wordt, het effect op het lichaam en waar je tijdens het bewegen op moet letten. Gedurende de oefeningen verschijnen bovendien relevante tips, een vocht- en een caloriemeter en een aftelklok in beeld.

Lekker op een laagdrempelige manier hupsen in je eigen woonkamer, helemaal fit worden voor de zomer.

Bron:http://www.50plus.blog.nl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vanaf vandaag op tv:“Move that Body”

  1. MetaBool

    Hè, da’s nou jammer! Om 7.30 uur zit ik op de fiets naar mijn werk…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>