Dieten met Superfoods

1361voordeligvitaalVeel mensen zouden graag gezonder en slanker door het leven gaan. Op een gezonde en blijvende manier gewicht verliezen is echter niet altijd even makkelijk. Als je graag een paar kilootjes wilt verliezen, kunnen superfoods je een aardig eind op weg helpen. Deze natuurlijke voedingsmiddelen bevatten namelijk weinig calorieën, maar zitten boordevol vitaminen, mineralen en andere nuttige voedingsstoffen. Ook zorgen bepaalde superfoods voor een verhoogde vetverbranding in je lichaam, waardoor je sneller kunt afvallen. Daarnaast kunnen sommige superfoods ook bijdragen aan een betere stoelgang, meer energie, een stralende huid, een betere hormoonbalans en een goede nachtrust. Dit artikel zet één superfood en twee superfood-producerende merken op een rijtje die je kunnen helpen bij het bereiken van je streefgewicht.

Afrikaanse mango

De Afrikaanse mango, ook wel Irvingia Gabonensis genoemd, is een superfood dat je vetverbranding kan stimuleren. Met name de zaden uit deze wilde mango uit Kameroen bevatten vele nutriënten en stoffen die het metabolisme verhogen. Dit komt voornamelijk door aanwezigheid van het hormoon leptine. Dit hormoon stimuleert vetverbrandingsprocessen in je lichaam en zorgt dat je sneller verzadigd bent. Daarnaast zorgt de Afrikaanse mango voor een verhoging van het goede cholesterol in je bloed en kan het helpen de bloedsuikerspiegel te reguleren.

Orthica

Orthica heeft een zeer groot assortiment aan vitaminen, mineralen, probiotica, antioxidanten en andere voedingsstoffen. De producten worden geproduceerd op basis van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en voldoen altijd aan hoge kwaliteitseisen. Alle producten bevatten alleen zuivere en natuurlijke bestanddelen die de gezondheid bevorderen. Met behulp van de visoliesupplementen van Orthica zorg je er bijvoorbeeld voor dat je altijd de juiste soorten en hoeveelheden vet binnenkrijgt. De aminozuren zorgen er daarnaast voor dat je tijdens het afvallen geen spierweefsel verliest, maar alleen vetweefsel kwijtraakt. Zo blijft je lichaam ook tijdens het volgen van een dieet gezond en vitaal.

Bonusan

Bonusan is al meer dan 45 jaar één van de belangrijkste producenten van kruidenextracten, superfood en voedingssupplementen. De producten worden zoveel mogelijk gemaakt uit natuurlijke grondstoffen die makkelijk door het lichaam kunnen worden opgenomen. Zo produceert Bonusan bijvoorbeeld natuurlijke vetverbranders die je metabolisme kunnen stimuleren en je zo kunnen helpen bij het afvallen. Ook de groene thee-extracten en vitamine D3 supplementen kunnen bijdragen aan gewichtsverlies.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>