Skivakantie voor dikke kinderen

Er werden al zomerkampen georganiseerd voor zware kinderen, maar nu zijn er ook skivakanties vanuit dezelfde organisatie; Victory for Life.

Als je overgewicht hebt, is sporten een goede manier om je conditie op peil te houden en de nodige kilo’s kwijt te raken. Toch gaat niet elke jongere even makkelijk naar de sportschool. Een leuk alternatief is dan een skivakantie zoals Victory Snow Experience dat in februari 2006 voor het eerst plaatsvindt. Het aantal personen met overgewicht is de laatste jaren enorm toegenomen. Veel mensen zijn steeds minder gaan bewegen en steeds ongezonder gaan eten, met alle gezondheidsrisico’s en negatieve gevolgen van dien. Victory for Life wil dit veranderen en tijdens de tiendaagse wintersportvakantie staan dan ook blijvende gedragsverandering, lekker bewegen en plezier centraal.

Meer informatie is te vinden op: www.victoryforlife.nl

Bron: spits.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>