Snoeptomaatjes tegen overgewicht

Heerlijk van die kleine kers of roma tomaatjes als er eind van de middag een beetje trek komt opzetten. Een goede manier om de verleidingen van een vette hap beter te kunnen weerstaan. Met dat idee heeft tomatenteler Van Mil een plan bedacht voor het telen van een klein, zoet tomaatje in een verpakking die voor kinderen aantrekkelijk is.

En wat blijkt…. de tomaatjes liggen inmiddels in enkele tientallen winkels in Nederland en in honderden supermarkten in Duitsland en Engeland. En daarnaast ook in bijna tweehonderd snoepautomaten op middelbare scholen.

Bron: Volkskrant

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Snoeptomaatjes tegen overgewicht

  1. Miranda

    Ik heb de snoeptomaatjes onlangs gekocht. Ze zijn echt heerlijk. Zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ik heb deze Tommies gekocht bij een PLUS supermarkt.

      /   Reply  / 
  2. Carla

    Eindelijk eens gezonde producten in de snoepautomaten bij onze dochter op school Leiden.
    Zij vindt de Tommies heerlijk. Die cateraar, volgens mij is dat arron, is goed bezig, zo kan mij dochter ook een broodje gezond of een zakje appels uit de snoepautomaat trekken.
    Super!!

      /   Reply  / 
  3. Dorethea Leicher

    Reading this post Snoeptomaatjes tegen overgewicht | Dieet jogs my memory of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll forward this article to him. Fairly positive he will have a great read. Thank you for the knowledge you publish.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>