Afvallen is nog nooit zo simpel geweest!!

Ga op het puntje van je stoel zitten en wiebel met je tenen en je valt af! Op deze manier verbrand je namelijk gemiddeld 350 kilocalorieen extra blijkt uit Amerikaans onderzoek onder 20 personen. Zo simpel is afvallen!Van de 20 proefpersonen hadden er tien een slank figuur en de andere tien personen hadden overgewicht, maar ze vonden zichzelf allemaal een typische luiwammes. De proefpersonen kregen gedurende 10 dagen een bewegingssensor die hun dagelijkse bewegingen registreerde. Verder kregen ze allemaal dezelfde voeding zodat van iedereen bekend was hoeveel calorieen ze aten gedurende de onderzoeksperiode.

Het bleek dat zowel de dunne als de dikkere proefpersonen inderdaad allemaal behoorlijk lui waren: er werd veel op de bank naar de televisie gekeken en er werd weinig aan beweging gedaan. Toch verbrandden de dunne mensen per dag 350 kilocalorieen meer dan hun dikke lotgenoten. Dit bleek veroorzaakt te worden door hun gedrag tijdens het luieren: ze wiebelden met de tenen, gingen vaker anders zitten en zaten meer op het puntje van de stoel of de bank.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Afvallen is nog nooit zo simpel geweest!!

  1. anke

    hallohoo…je kan egt niet afvallen door met je tenen te wiebelen dat kan gwn niet…ik voel namelijk nix en ik wil gwn mijn heupen en buik en benen en billen minder dik
    PFFF door met je tenen te wiebelen krijg je mssn teenpijn mah niet kilo’s eraf…maja
    misschien dat het helpt mah ik wil bewijs

    xx anke

      /   Reply  / 
  2. Neuropleeg

    Ik geloof er ook niets van
    al weet ik wel dat mensen met onrust in hun lijf meer afvallen.. dus als je steeds met je benen beweegd dan val je meer af… maar daar moet dan zo’n lange tijd overheen gaan, hoelang zal dat dan met je tenen wel niet zijn???

      /   Reply  / 
  3. Tim

    jah tuurlijk :S

      /   Reply  / 
  4. jopie

    eigen schuld dat jullie te dik zijn, moet je maar nie zoveel vreten , hahahahahhaha

      /   Reply  / 
  5. Crash Dieet

    Beste(n),

    Ik sta altijd sceptisch over artikels waar de woorden, snel, moeiteloos, makkelijk, … in voorkomen. Ik denk dat je ergens energie moet insteken om er rendement uit te halen.

    Met vriendelijke groet
    http://www.crashdieet.eu

      /   Reply  / 
  6. zirus

    Als je spijsvertering goed is haalt je lichaam alleen het nodige uit je spijsmassa en alles wat overtollig is wordt automatisch weer afgevoerd. Dus zorg dat je spijsvertering gezond is en het probleem is verholpen. Met makersdiet.nl kan je je systeem weer gezond maken, niet makkelijk maar wel handig en geen jojo-effect.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>