Stoptober, doe je ook mee?

Zou je graag van het roken af willen? Heb je misschien al meerdere stoppogingen gedaan?  Iedereen heeft zijn persoonlijke redenen om te stoppen. Wat zouden de positieve effecten kunnen zijn ? Bijvoorbeeld een mooiere huid, kleding die fris ruikt, een betere smaak  en meer uithoudingsvermogen.

Nu is het moment waar op je zou kunnen beginnen met stoppen. In de maand oktober kun je de uitdaging aangaan om 28 dagen niet te roken. Oftewel Stoptober!
Vorig jaar was Gijs Staverman het gezicht van de campagne. Dit jaar is het Wendy van Dijk, zelf een gelegenheidsroker.

Vaak zijn mensen bang om veel kilo`s aan te komen. Dit hoeft echt niet. De diëtist kan je helpen door praktische adviezen te geven. Zoals bijv. bij bepaalde afkickverschijnselen die mogelijk voorkomen zoals o.a. toename van de eetlust of vertraagde stoelgang.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>