Mmmm chocoladepostzegels!

Bpost, het Belgische postbedrijf, geeft deze maand postzegels uit die naar chocolade smaken en ruiken: “De vijf nieuwe postzegels tonen chocolade in al zijn vormen: hagelslag, pralines, chocopasta, ruwe stukken chocolade en repen.”

Bpost legt uit: “In de gomlaag van de zegels wordt een chocoladesmaak verwerkt, onder de vorm van essentiële oliën van cacao, zodat de smaak vrijkomt als er aan gelikt wordt. De zegels hebben ook een chocoladegeur, die de inkt waaraan een aroma werd toegevoegd, vrijgeeft. Het is niet de eerste keer dat een postzegel uitgeven wordt met een geur, maar nu wordt dit gecombineerd met smaak, een absolute primeur.”

“Het was een intense zoektocht om de geur en smaak te vinden van de donkere chocolade die kenmerkend is voor de Belgische chocolade. Uiteindelijk werkten partners uit vier landen samen: België, Duitsland, Nederland en Zwitserland.”

Bron: http://www.drukwerk.nl

MB

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mmmm chocoladepostzegels!

  1. Harold Leiweg

    Ik ben heel benieuwd hoe deze ontwikkeling zich voortzette. Waren de mensen enthousiast of viel het tegen? Mij lijkt het in ieder geval een enorm interessante ontwikkeling.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>