Cupcakes mee aan boord?

Op een vliegveld in Las Vegas was er even paniek. Een passagier die cupcakes en potjes met ingrediënten daarvoor mee wilde nemen aan boord van een vliegtuig.

Ze mocht ze nog wel snel opeten, maar meenemen in het vliegtuig ging echt te ver. Een Amerikaanse docente heeft deze week vanwege het glazuur haar cupcakes moeten inleveren bij de douane.

 

Volgens het personeel van de luchthaven viel het glazuur op de cupcakes onder de verboden vloeistoffen. De vrouw mocht kiezen:snel opeten of weggooien. Ze koos voor het laatste.

De Amerikaanse zegt in lokale media dat het incident getuigt van bureaucratie. “Dit is alleen maar theater, het zorgt er niet voor dat we veilig zijn.” Ze had de cupcakes van één van haar leerlingen gekregen vanwege de kerst.

Bron: http://www.rtl.nl

(MB)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cupcakes mee aan boord?

  1. Cynthia

    In Amerika is iedere realiteitszin verloren gegaan. Krankzinnige regels zorgen er voor dat wij de Amerikanen voor gek verklaren. In dit land scoort het criminaliteitspercentage al jaren lang het hoogst. Er is daar echt iets anders aan de hand. En dit soort regels lossen dat niet op.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>