Lust uw kind geen melk?

Daar heeft een Australisch bedrijf iets op gevonden….

Unistraw International introduceerde op de Anuga 2005 een zieuw zuiveldrinkconcept voor met name kinderen, Sipahh genaamd. Het gaat om een rietje waarin suiker en smaakstoffen toegevoegd zijn, die in de melk oplossen wanneer de melk door het rietje opgezogen wordt. Het rietjes, in een mooie verpakking, moet kinderen verleiden gezonde melk te drinken.

Er zijn op dit moment vier smaken; aardbei, banaan, karamel en chocola. Elk rietje bevat 3 gram suiker en 60 kJ aan energie. Naast deze aromastoffen kunnen ook andere ingrediënten toegevoegd worden, zoals vitaminen en mineralen.

Unistraw International heeft inmiddels ondernemers gevonden in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, Nieuw Zeeland, Zuid-Afrika en het Verenigd Koninkrijk die Sipahh onder licentie voor de thuismarkt gaan produceren.

Mijn idee is dan dat kinderen ook hiermee weer wennen aan de zoete smaak. Als een kind geen melk lust is magere yoghurt of kwark ook nog een alternatief. En vindt het dan de smaak niet lekker doe er dan een stukje vers fruit door.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lust uw kind geen melk?

  1. h.meijer

    mijne heren/dames

    kunt u mij adressen geven waar sipahh rietjes
    te koop zijn .

    bij voorbaat mijn vriendelijke dank.
    h.meijer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>