Citroen(sap) en afvallen

Sommige mensen denken dat je afvalt van het eten of drinken van citroen(sap). Dit klopt niet.

Misschien komt het omdat reclamespotjes van afwasmiddel vertellen dat het citroensap het vet in het sop verwijdert. Het is meer dat het vet losweekt van de afwas, maar het breekt geen lichaamsvetten af. Vooral mensen met maag(zuur) problemen, kunnen beter oppassen met citroen. Verder is het natuurlijk een prima vrucht en smaakmaker met veel vitamine C.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>