Topsport en alcohol, Yuri van Gelder, gaat dat samen?

Op dit moment gaat bijna alle nieuws omtrent de Olympische Spelen in Rio alleen over Yuri van Gelder, the lord of the rings.

Zou het terecht zijn dat als je een biertje (of meer) drinkt als topsporter dat je dan naar huis gestuurd wordt? De meningen zijn er verdeeld over. Er zit vast nog meer achter, wat wij niet te weten zullen komen.

Door cliënten wordt ook vaak gevraagd of een alcoholisch drankje nog mag als ze op dieet moeten/willen. Ik antwoord dan altijd dat dat hun eigen keuze is. Ik vertel ze wel op de hoeveelheid calorieën die ermee gepaard gaan en vaak nog meer omdat er ook nog dikwijls een hapje eten er bij komt kijken. Iedereen heeft zo zijn geneugten; voor de één is het chocolade of koekjes of ijs en voor de ander is het een wijntje bijvoorbeeld.  Om vol te kunnen houden dat je je leefpatroon aan het wijzigen bent en om het je je eigen te maken, moet je hier en daar kunnen blijven genieten!

 

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>