Wat maakt hardlopen een hype?

Volgens een socioloog en professor sportbeleid doet iedereen ineens aan hardlopen en trainen voor marathons zodat we maandags op werk iets interessants/een prestatie te melden hebben en niet wegens gezondheidsredenen.

 

 

Dat is een hele andere verklaring en insteek die je niet snel zou bedenken. Wij gezondheidsprofessionals denken eerder: dat is mooi, al die mensen die aan het bewegen zijn. Maar je moet niet overdrijven, zodat je beter overkomt dan je collega of vriend(in). Ontspanning is ook belangrijk in je vrije tijd, dus leg de lat niet te hoog en beoefen vooral een vorm van beweging die je leuk vindt!

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>