Bij ondergewicht grootste overlijdensrisico

ondervoeding handenOnlangs stond er een artikel in het Journal of Epidemiology and Community Health over het onderwerp dat het risico op vroegtijdig overlijden twee keer zo groot is bij ondergewicht als bij een gezond gewicht. Ondergewicht is zelfs dodelijker dan overgewicht.

 

 

Belangrijke factoren die het overlijdensrisico beïnvloeden zijn ondervoeding, drug- of alcoholgebruik, psychische problemen, roken en armoede.

Bij ondervoeding kan een diëtist gerichte (berekende) voedingsadviezen geven met praktische tips hoe toe te passen in het dagelijks leven. Kijk voor meer informatie op deze link.

TZ

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bij ondergewicht grootste overlijdensrisico

  1. Weight Gainer

    Om ondergewicht tegen te gaan , is het mogelijk om een Weight Gainer te gebruiken. Dit krachtige supplement kun je bijna een hoop sportzaken verkopen.
    Naar mijn mening is een verminderde eetlust de oorzaak van ondergewicht, een Weight Gainer kan hiervoor de oplossing zijn omdat het eerder een shake is dan echt vast voedsel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>