Sonja Bakker, weightwatchers; welk dieet is nu het beste?

Ieder jaar weer barsten in januari de reclames los over alle diëten die er zijn en dat die ene absoluut de beste resultaten geeft; echt waar! Wat moet je nu geloven? Wat moet je kiezen als je inderdaad van plan was om wat af te vallen in gewicht?

 

 

 

Om te beginnen kies wat bij jou past, bij jouw leefstijl. En wat jij nodig hebt. Ben je sterk gemotiveerd en heb je weinig ondersteuning nodig, dan kun je het met een dieetboek af. Maar weet je dat je coaching, een stok achter de deur nodig hebt, kies dan voor een face-to-face behandeling. Deze kan intensief (wekelijks) zijn of in overleg met de behandelaar qua intensiteit besproken worden. Wil je goede tips, recepten, dieper in gaan op waarom je bepaalde eetgewoonten hebt, individueel of in groepsverband? Bedenk goed wat je wil en ga er voor!

TZ

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sonja Bakker, weightwatchers; welk dieet is nu het beste?

  1. Jimmy

    …en er zijn ook online hulpprogramma’s , toch persoonlijke begeleiding en hulp om je door moeilijkere periodes heen te loodsen, je hoeft niet de deur uit als je niet wilt.Een boek kan super werken,maar als je het niet openslaat, word je ook niet gestimuleerd.Een e-mail niet openen is al een stuk lastiger.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>