Oprah Winfrey weer aangekomen

Talkshowpresentatrice Oprah Winfrey schaamt zich voor haar gewicht. In het januarinummer van haar tijdschrift “O” zegt ze dat ze de laatste jaren weer heel wat kilo’s is aangekomen.

Oprah’s gewicht schommelde enorm in de loop van de tijd. In de jaren tachtig woog ze meer dan 100 kilo. Door weinig te eten en veel te sporten viel ze erg af, maar ze kwam ook net zo hard weer aan. Nu weegt ze weer 90 kilo.

“Ik schaam me, ik kijk naar mijn dunnere ik en denk: hoe kon ik dit weer laten gebeuren?”, schrijft Oprah.”Ik kan na al die jaren niet geloven dat ik nog altijd met mijn gewicht bezig ben”.

Ook hier ziet u weer, dat het jojo effect blijft bestaan, zolang u niet leert uw eetpatroon blijvend aan te passen. Daarom is het ook niet goed om een te streng dieet te volgen. Een terug val is dan des te groter. Op langer termijn is het succes veel groter als u een halve tot 1 kilo per week afvalt.

Bron: nos.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>