Kerstmenu’s 2008

Kerst moet voor iedereen een feest zijn, ook voor de kok in spé. De receptenspecialiste van het Voedingscentrum weet daar raad mee. Zij heeft voor beide kerstdagen complete menu’s gemaakt, die gezond, feestelijk en lekker zijn. Gezond = boring? Zet dat maar uit je hoofd. Wat dacht je van ‘snoekbaars op een bedje van paddenstoelen geflankeerd met een knapperige roodlofsalade’?

 

Iedere kok kan met de kerstmenu’s van het Voedingscentrum uit de voeten. Ze zijn niet ingewikkeld, hoewel de gasten dat misschien wél zullen denken. Het menu voor 1e Kerstdag bestaat uit vier gangen, met een hertenmedaillon als hoofdgerecht. Voor 2e Kerstdag staat een kleurrijke bietjessoep met mierikswortelroom op het menu.
Het zijn gerechten waarmee je bij gasten (hoog) zult scoren.

Lekker én gezond zonder fratsen
De kerstmenu’s voldoen aan de uitgangspunten van het Voedingscentrum: variatie, niet te veel, met (gebruik van) gezonde vetten en voldoende groente. De menu’s bevatten geen amuses of zelfgemaakte patés . Het zijn eerder recepten met een no-nonsense karakter. De ingrediënten zijn voor iedere dag bruikbaar en overal verkrijgbaar.

Kortom: het Voedingscentrum biedt smakelijke kerstmenu’s met een gezond karakter zonder fratsen.

Smaak te pakken?
Wil je na kerst op zo doorgaan met koken? Geen probleem. Met behulp van de recepten op www.voedingscentrum.nl kun je jezelf en anderen het hele jaar door blijven verrassen met gezonde en lekkere gerechten. Geen tijd om in de keuken te staan? Geen nood. Je kunt gerechten zoeken op bereidingstijd. Wil je een dag rustig aan doen met eten? Kies de recepten voor een balansdag. Allergisch?… De recepten van het Voedingscentrum komen tegemoet aan ieders wensen.

Bron:http://www.voedingscentrum.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>