Koolhydraat arme recepten uit Oanh’s kitchen!

Blij verrast zijn we met het nieuwe kookboek van Oanh Ha Thi Ngoc “Oanh’s Kitchen”! Uitgegeven door  uitgeverij Björnbooks.

Haar recepten geven een nieuwe kijk op koolhydraatarm koken. Het boek heeft genoeg recepten voor elk moment van de dag. Elk recept bestaat uit niet meer dan 30 gram koolhydraten; van poffertjes, crackers tot heerlijke salades en diners. Daarnaast nog 4 weekmenu’s om mee te starten. Kortom een “must have” in je keuken als je je koolhydraten in je voeding wil beperken! Ben je geïnspireerd en wil je nog meer gerechten van Oanh bekijken  ga dan naar www.oanhskitchen.nl. Op de haar website kun je meekijken hoe Oanh’s  recepten worden bereid.

Koolhydraatarme recepten passen goed in een dieet voor gewichtsbeheersing en gewichtsreductie. Voor begeleiding en advies bij een koohydraatarm dieet kunt u ons bellen of mailen www.dietistennet.nl

 

(LS/RS)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>