Ziekmakers zie je niet!

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft (48%) van de consumenten denkt dat ze aan voedingsmiddelen kunnen zien of ruiken of het nog goed is, terwijl beperkt houdbaar eten dat nog goed ruikt, te veel ziekmakers kan bevatten. Ook een theedoek die is gewassen op 40˚C is niet heet genoeg gewassen. De campagne `ziekmakers zie je niet`, bestaat grofweg uit 5 pijlers: kopen, wassen, scheiden, verhitten en koelen van eten. Het Voedingscentrum kan hierbij helpen; zij hebben een duidelijke samenvatting op een kaart die je kunt downloaden.

 

 

 

 

 

Voor informatie: www.voedingscentrum.nl/ziekmakers.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>