Mannen willen harder werken, vrouwen meer plezier makenin 2012

Tussen mannen en vrouwen zijn duidelijke verschillen tussen de goede voornemens. Dat blijkt uit onderzoek.

 

Van een online enquête uitgevoerd door The Huffington Post onder 230 volwassenen blijkt dat mannen en vrouwen andere prioriteiten hebben. Vrouwen willen meer tijd doorbrengen met vrienden (61 procent tegen 49 procent onder mannen) en georganiseerder zijn (74 procent tegen 66 procent). Mannen willen graag harder werken op hun werk (73 procent van de mannen tegen 67 procent van de vrouwen).

Daarnaast toont het onderzoek aan dat de vrouwelijke deelnemers minder vaak dan de mannelijke deelnemers willen stoppen met roken en alcohol willen drinken. Van de mannen drinkt 58 procent en rookt 50 procent. Van de vrouwen drinkt 46 procent en rookt 33 procent.

Maar mannen en vrouwen delen ook enkele voornemens voor het nieuwe jaar. Zo willen mannen en vrouwen in het nieuwe jaar gewicht verliezen (57 procent van de vrouwen en 54 procent van de mannen). Ook willen mannen en vrouwen geduldiger zijn, vaker bij hun geliefde zijn en meer tijd doorbrengen met hun kinderen.

Bron: http://www.healthylives.nl

(MB)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>