Dubbel30 Energytour in september weer van start!

Dubbel30 is de beweegcampagne voor alle jongeren in Nederland. Dubbel30 minuten bewegen betekent wat de naam je al doet vermoeden. Iedereen jonger dan 18 jaar zou eigenlijk zeven dagen in de week dubbel30 minuten moeten bewegen. In het bijzonder richt dubbel30 zich op jongeren van het vmbo. Vanaf september 2009 trekt er weer een Energy Tour langs 80 vmbo-scholen. Inschrijven kan tot 1 augustus 2009.

Schrijf  je in voor 1 augustus via de website!

http://www.convenantovergewicht.nl/

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dubbel30 Energytour in september weer van start!

  1. MetaBool

    Sponsors: Mars en Mora. Ik was er al bang voor dat er zoiets achter “Dubbel 30″ zat. Het blijkt de hoeveelheid beweging te zijn die je nodig hebt om een hap Mars of Mora er weer af te krijgen. Ik vind dit het zoveelste misplaatste item op een website van diëtisten die zich nadrukkelijk als zodanig presenteren.

      /   Reply  / 
    1. MetaBool

      En dat Convenant Overgewicht is natuurlijk geen haar beter. In plaats van het probleem echt aan te pakken heult men met de snoep- en snackfabrikanten zodat die hun junkfood zonder beperkingen kunnen blijven verkopen. Dit vaak ook nog getooid met gezondheidslogo’s om ons een rad voor de ogen te draaien.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>