Vrouwen verspillen miljoenen aan te strakke zomerkleren

Britse vrouwen blijken in hun zoektocht naar trendy zomerkleding iets te positief: Deze dames vergeten tijdens het shoppen hun nieuwe winterkilootjes en geven jaarlijks 730 miljoen euro uit aan kleding die niet eens past.
Dat blijkt uit onderzoek van Special K., waarover de Belfast Telegraph bericht.

Het meerendeel van de deelnemers geeft toe nog in ‘de ontkenningsfase’ te zijn, als het om de extra kilootjes gaat die er deze winter bijgekomen zijn en blijven vasthouden aan hun oude maat.

Click here to find out more!
Anderen kopen expres kleding in hun oude maat, omdat het een motivatie zou vormen om af te vallen.

Het resultaat: Een kwart van de vrouwen spendeert tussen de 50 en 110 euro aan te krappe kleding, een vijfde geeft zelfs aan nog meer dan dat uit te geven.

“Nu het weer beter wordt, zie je ook een dat een heleboel vrouwen gaan afvallen”, zegt Laura Keay van Special K. “Ze vinden het ook helemaal niet leuk om een nieuwe zomergarderobe aan te schaffen, omdat ze dan moeten toegeven dat ze niet meer in hun oude kleding passen. Dus gaan ze afvallen of persen ze zich in hun oude maatje.”

Aan het onderzoek deden 1000 vrouwen mee.

Bron: nu.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>