Nieuwe biologische website opgestart

Minister Veerman van landbouw heeft woensdag 9 november de website biologischnetwerk.nl geopend. Daarmee is het Netwerk Biologische InfoCentra [BIC] officieel gepresenteerd. Het Netwerk Biologische InfoCentra bestaat uit 22 biologische bedrijven in Nederland die vanuit de praktijk informatie verspreiden over biologische landbouw.

Biologische InfoCentra dragen ieder op hun eigen manier bij aan de kennismaking met de biologische landbouw door bezoekers te laten ruiken, voelen en proeven. Bezoekers kunnen meer leren over biologische landbouw en voeding middels deelname aan bijvoorbeeld een excursie, het volgen van een cursus of het deelnemen aan een rondleiding.

Daarnaast verstrekt ieder infocentrum foldermateriaal over biologische landbouw en voeding. Biologische InfoCentra zijn veelal gekoppeld aan een primair landbouwproductiebedrijf met een EKO-licentie waarbij het infocentrum is opgestart als neventak. De website biologischnetwerk toont van ieder infocentrum de verschillende activiteiten die georganiseerd worden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>