Diëtist verleid

Het leven van een diëtist is lang niet altijd makkelijk. En zo af en toe kan zelfs een diëtist de verleiding niet weerstaan om een bonbonnetje te nemen.
bonbon
Van de week was ik bij een cliënt op bezoek die 60 jaar getrouwd was. Alleen maar om even te feliciteren. Natuurlijk moest ik even gaan zitten en wat drinken. Geen probleem, maar er moest ook een bonbonnetje geproefd worden want dit was echt een heel bijzondere.

Een paar keer probeerde ik nee te zeggen maar mijn cliënt en de bonbon keken mij zo verleidelijk aan dat ik niets anders kon doen dan de bonbon toch in mijn mond te steken.

Conclusie: de diëtist is ook voor zichzelf niet altijd zo steng als ze denkt!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Diëtist verleid

  1. Saskia

    Chocolade is gezond hoor ;) en jezelf zo af en toe verwennen is ook heel erg gezond. Het zou me toch wat zijn als je als diëtiste géén bonbons zou mogen snoepen! Overdaad schaadt, niet één bonbon op zijn tijd. Maar dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>