Weight Watchers – Het resultaat na 12 weken WW is dat we 10kg lichter zijn

sandra4Jawel, de eerste 10kg zijn eraf!!

Het resultaat na 12 weken WeightWatchers is dat we 10 kg lichter zijn.

Het programma is ondertussen al helemaal eigen geworden. Het 2 liter water drinken gaat vanzelf, ik eet veel meer fruit en groenten. De porties zijn veel kleiner geworden en soms weet ik zelf al ongeveer hoeveel de hoeveelheden zijn, zodat ik het niet altijd meer af hoef te wegen.

Ik ben meer gaan bewegen en sporten. Het lukt me zelfs om de kliekjes van de kindjes te laten staan. Het gaat steeds makkelijker als mensen om mij heen toch extra eten aanbieden om dan nee te zeggen. Het fijne aan de WeightWatchers is dat je af en toe toch iets lekkers zoals een snoepje, koekje of chocola kan nemen. Heb je een dag wat meer gegeten dan doe je het de volgende dag gewoon iets rustiger aan. Zo gaan gestaag toch alle kilo’s eraf. Het hoeft niet snel te gaan, want het heeft ook een tijd geduurd voordat al het gewicht er aan is gekomen. Het belangrijkste vind ik nog wel als ik eens iets lekkers tussendoor neem dat ik er ook van kan genieten. Normaal gesproken voelde ik me ontzettend schuldig en daar kon ik dan heel de dag last van hebben.

Ondertussen gaat maat 44 ook al aardig ruim zitten en pas ik zelfs de ruimere maat 42. Dat geeft wel zo’n ontzettend geweldig gevoel. Een gevoel ik dat het kan en er trots op mag zijn dat we al zover gekomen zijn.

Liefs Sandra

Wil je ook meedoen met Weight Watchers Online? Meld je hier nu gratis aan!

Sandra is aan het afvallen met behulp van Weight Watchers. Zij vertelt voor Blog.nl haar verhaal en haar ervaringen. Wekelijks geeft ze een update hoe het haar afgaat en wat haar bevindingen zijn van het Weight Watchers programma.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>