Wietze voor 1 dag eigen pizzeria!

Pizza

‘ s Ochtends in de auto naar werk luister ik altijd naar Q-music, waar Mattie en Wietze hun eigen programma hebben. Vandaag is Wietze jarig en Mattie had een heel leuk verjaardagscadeau voor hem bedacht. Het is namelijk een droom van Wietze om ooit een eigen pizzeria in Amsterdam te hebben. Hij werd er vanmorgen geblinddoekt naar toe gereden.

Mattie had namelijk geregeld dat er een pizzeria in Amsterdam was omgetoverd tot Wietzeria! Het restaurant mag Wietze morgen zelf gaan runnen. Alle menukaarten e.d. zijn allemaal aangepast. Q- luisteraars kunnen reserveren voor morgen om daar te gaan eten. Op de website van Q-music vind je een link om te reserveren.

http://q-music.nl/programmas/mattie__wietze

MB

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>