Gratis advies over Vinkje en gezonde voeding in Albert Heijn

In de Albert Heijn in het stadshart van Amstelveen zal ik a.s. zaterdag (14 november) aanwezig zijn van 11.00-15.00 om klanten te helpen bij het maken van een bewustere en gezondere keuze.  Het Vinkje doet dit met het plaatsen van het groene of blauwe logo met het vinkje op de verpakking van levensmiddelen. Deze voorlichting wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Albert Heijn en Het Vinkje.

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>