Nieuw programma: Bizarre eters

Spaghetti

Dennis Weening gaat voor RTL 5 het programma Bizarre Eters presenteren. Bizarre Eters draait om mensen met een eetstoornis. Zo wordt er een vrouw gevolgd die drie keer per dag spaghetti eet. “Er zijn ook mensen die bang zijn voor bepaalde groente of fruit”, aldus de presentator, die ook mensen met gevaarlijke eetgewoontes volgt. “Zij hebben dan een tekort aan bepaalde voedingsstoffen.”

In dit programma worden extreem moeilijke eters geholpen om weer een gezond eetpatroon op te bouwen. De kandidaten in Bizarre Eters worden niet alleen gevolgd, ze krijgen ook hulp van voedingspsycholoog Lieveke Goossens in de hoop hun rare gewoontes te doorbreken. Het programma is te zien vanaf maandag 2 maart om 21:30 uur bij RTL 5.  Lijkt me erg interessant en ik ga zeker kijken!

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>