Kom langs in Groenhof optiek: Voeding voor je ogen

In samenwerking met Groenhof Optiek, hebben wij a.s. zaterdag 19 maart een informatiemiddag voor u georganiseerd met als onderwerp “Voeding voor je ogen”. Een van onze diëtisten en optometristen van Groenhof Optiek staan tussen 14.00-17.00 uur in Groenhof Optiek, Groenhof 157 Amstelveen voor u klaar met al u vragen over voeding en uw ogen.

Gezonde voeding kan maculadegeneratie helpen tegen gaan. Wie een gezond gewicht, een goed cholesterolgehalte en een gezonde bloeddruk heeft, heeft minder risico op maculadegeneratie. Bij mensen die last hebben van deze oogaandoening, gaat bij een gezonde voeding het zicht minder snel achteruit. Daarnaast helpen luteïne en zeaxanthine, vis, zink, vitamine C, E en bètacaroteen de ogen in goede conditie te houden.

In de winkels zullen een paar proeverijen aanwezig zijn die rijk aan luteïne en zeaxanthine zijn. Tot dan ziens!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>