Sporten ontdekken? Dit is je kans!

De Nationale Sportweek is dé kans om kennis te maken met de sport
die bij je past!  In het hele land vinden bijzondere, leuke,
spectaculaire en vooral actieve evenementen plaats!In de Nationale Sportweek staat heel Nederland in het teken van sport. Van vrijdag 28 maart tot en met zaterdag 5 april kan iedereen zelf zien en ervaren wat er allemaal
mogelijk is op sportief gebied in Nederland, hoe leuk het is om te sporten en dat er altijd een sport is die bij je past en die je bij jou in de buurt kunt beoefenen.

Iedereen kan meedoen aan proeflessen, clinics, sportdagen en heel veel andere sportactiviteiten in het hele land. Elke dag van de sportweek wordt een tak van sport extra in de schijnwerpers gezet. Tevens organiseren de betrokken sportbonden een groot landelijk evenement en brengen tientallen ambassadeurs hun favoriete sport onder de aandacht brengen.

Benieuwd welke sporten je deze week bij je in de buurt kunt uitproberen? Kijk dan op www.nationalesportweek.nl! Hier kun je tevens zien welke sport bij je past.

Sport en geniet van deze week.

bron: www.nationalesportweek.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>