Hoeveel drink jij?

Iedereen weet dat het niet goed is te veel alcohol te gebruiken. Natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Daar zijn wij ons ook heel bewust van. De eerste stap naar het verminderen van je alcohol consumptie is het bewust worden van hoeveel je drinkt.Wanneer wij, als diëtisten een intake doen, vragen we ook altijd naar de alcoholconsumptie. Verder weg in het gesprek blijkt vaak dat er meer wordt gedronken, dan men in eerste instantie opgeeft. Doordat wij tijdens de intake een uitgebreide voedingsanamnese afnemen, wordt men zich zelf ook bewuster van alles wat er wordt gegeten en gedronken. Deze bewustwording is van groot belang.
Op www.alcoholenik.nl kun je een online training doen, die je helpt bij de bewustwording van je alcoholgebruik. In ongeveer 5 weken helpt de training je bij het minderen of stoppen van alcohol drinken.

(RS)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>