Diëtist opent haar deuren!

Diëtistenpraktijk Renate de Schaap opent op 19, 20 en 23 september vrijblijvend haar deuren voor al uw vragen.

Raakt u ook in verwarring door alle tegenstrijdige berichten over voeding in de krant? Wordt u ook zo moe van alle dieet-hypes? Ziet u door de bomen het bos niet meer door al die informatie op de verpakkingen? Maak dan kennis met diëtistenpraktijk Renate de Schaap. Op 19 september is het “de Dag van de Diëtist”. Daarom bent u  van harte uitgenodigd om op 19, 20 en 23 september vrijblijvend kennis met ons te maken. Onze deur staat dan speciaal voor u open om antwoord te geven op al uw vragen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.dietistennet.nl. of bel 020-6403156

Op 19, 20 en 23 september kunt u bij Diëtistenpraktijk Renate de Schaap meer te weten komen over het werk van de diëtist, maar natuurlijk ook feiten en fabels over voeding komen daarbij aan bod. Het is mogelijk dat wij een aantal metingen bij u doen. Op grond van onder meer uw lengte, gewicht en middelomtrek, vertelt een van onze diëtisten u meer over uw fysieke gezondheid. Wij zullen u een persoonlijk advies geven wat aansluit bij uw eetcultuur en voedingsvoorkeuren.

Over Diëtistenpraktijk Renate de Schaap
Diëtistenpraktijk Renate de Schaap is bijna 20 jaar geleden door Renate de Schaap opgericht. Het motto van Renate is: “De diëtist is niet zo streng als u denkt!” Momenteel zijn er twee locaties in Amstelveen; Watercirkel 326 en in Medisch Centrum Molenweg, Molenweg 10-12. Daarnaast zijn er ook drie locaties in Amsterdam waar spreekuur gehouden wordt: Fysiotherapie Oost, Middenweg 133, Jan van Goyenkliniek, Jan van Goyenkade 1 en Huisartsenpraktijk Soetendaal, Soetendaal 13. In de praktijk werken drie gediplomeerde diëtisten. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van individuele voedings- en dieetadviezen aan kinderen en volwassenen.
Kortom,  Diëtistenpraktijk Renate de Schaap is gespecialiseerd in het inventariseren van uw voeding en het geven van veel praktische tips, zodat u zult merken dat de diëtist niet zo streng is als u denkt!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>