Secret Eaters

in de koelkast

Een cliënt wees mij op het televisieprogramma Secret Eaters. Ik had er nog niet van gehoord, dus ging op onderzoek uit……
Eet jij wel eens stiekem of onbewust? Voor je gevoel eet je best gezond, je snackt nauwelijks en blijft toch maar aankomen. Hoe kan dat nou? Maar eet je echt zo weinig als je denkt? Als er nu een camera in je huis zou staan en je eetgedrag wordt 24/7 gefilmd. Wat zou daar op staan?
In de Engelse serie ‘Secret Eaters’ gepresenteerd door Anna Richardson, zijn ze dit echt gaan doen. Gezinnen worden een week lang gevolgd. Echt alles wordt vastgelegd, niet alleen hun maaltijden thuis, maar ook de tussendoortjes op het werk, in de kroeg, in de auto. En dan blijken mensen toch een stuk meer te eten dan ze denken.
De deelnemers worden geconfronteerd met hun eetgedrag. Al het voedsel dat de afgelopen dagen is gegeten wordt neergezet. Daarnaast zien de deelnemers de video’s die gemaakt zijn met de geheime camera. Jeetje, dat zijn toch wel heel veel geheime calorieën. Denk jij ook dat je niet zoveel eet? Misschien ben jij ook wel een secret eater. Deze serie is te zien op TLC.

MB/RS

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>