Nieuw: Milde sojadrink

‘Alpro Sojadrink Mild is de nieuwe generatie binnen sojadrinks`, volgens Alpro soja.  Deze variant heeft volgens Alpro namelijk een natuurlijke en milde smaak. Ze stellen dat zelfs mensen die sojadrink niet lekker vinden, dit wel lekker zouden vinden.

Je kunt het verwerken op diverse manieren: Door je ontbijtgranen, koffie, shake en ook goed te gebruiken in warme gerechten zoals aardappelpuree en warme sauzen. Zo uit een glas drinken kan natuurlijk ook. Voor mensen die meer plantaardig willen eten of allergisch of intolerant zijn voor dierlijke melkproducten zou dit een uitkomst kunnen zijn. Mij is alleen niet helemaal duidelijk wat nu het grote verschil is met de ongezoete variant. In de milde variant zit fructose (fruitsuiker) en in de ongezoete variant zit maltodextrine (ook een soort suiker). Ik heb de milde variant zelf nog niet geprobeerd, maar wil het zeker een keer doen. Jij ook?

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>