Diet piggy in je koelkast?

Van de week had ik een cliënt die vertelde dat ze van vrienden een `dieetvarkentje` had gekregen. Dit is een klein varkentje met een venijnig gezicht die je in de koelkast zet. Op het moment dat de koelkast opengaat, begint het varkentje `varkensgeluiden`te maken.

 

Het varkentje reageert op het licht van de koelkast, en stopt dus pas weer als je de deur dicht doet. Ik had hier nog nooit van gehoord en ging even googlen en inderdaad het bestaat en heet: Diet piggy.

Dus, wil je afvallen en duik je te vaak de koelkast in, dan kan het een hulpmiddel zijn. Schijnt ook geschikt te zijn voor de koektrommel, snoeppot of la met lekkers……

Kijk voor meer info op: http://www.ultragadgets.nl

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>