Afvallen door te swipen

iphone-5-vector-thumb26599665Met de app Dull hoefde je je al geen moment te vervelen. Maar wist je ook dat swipen nog eens goed voor je gezondheid kan zijn? Dull houdt nu namelijk bij hoeveel calorieën je verbrandt tijdens het vegen. Zo kun je lekker op de bank blijven hangen terwijl je kilo’s kwijtraakt.

 

 

Volgens Dull kun je door te swipen zo’n 45 calorieën per uur verbranden en staat twee minuten intensief vegen gelijk aan een blaadje sla. Wil je nog meer afvallen? De app geeft als tip om dan ook eens te proberen om staand te swipen.

Hiermee zul je dus geen kilo’s afvallen, maar het is een leuke bewustwording van wat allerlei bewegingen met je verbranding doet. Echt gaan bewegen (1 uur wandelen, fietsen of zwemmen) zet natuurlijk veel meer zoden aan de dijk.

TZ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>