Koken met kliekjes!

 

 

 

We gooien nog steeds teveel voedsel weg met z`n allen. Zonde! Niet alleen scheelt het in je portemonnee, het is ook beter voor het milieu.

Deze maand is SIRE gestart met een campagne en met een nieuwe site, Kliekipedia.nl. Deze site geeft inspiratie om van je overgebleven restjes eten (kliekjes) lekkere gerechten te maken.Op de site vind je diverse ideeën en recepten wat je met kliekjes kan doen en je kunt zelf ook kliekjesrecepten toevoegen. Je vindt bijvoorbeeld recepten van anderen voor soepen, salades, quiches, pasta’s en nog veel meer. Wat ook helpt is slim inkopen, letten op de houdbaarheidsdatum, afgepast koken en voedsel op de juiste manier te bewaren.

Kijk voor meer info op de site:http://www.kliekipedia.nl/

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>