Tentoonstelling voedingsontwikkelingen van 1900 tot nu

Er is vanaf nu een tentoonstelling in Leiden die de ontwikkelingen en vernieuwingen oftewel innovaties in de voeding tentoonstelt. De tentoonstelling heet Foodtopia en is in het Museum Boerhaave te aanschouwen. Het gaat onder andere over voedselcrisis, ontwikkeling  van margarine en kweekburgers.

Campagnebeeld FOODTOPIA

 

Voor meer info: http://www.museumboerhaave.nl

MB

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>